Зонски натпревар во ракомет девојки

На зонскиот натпревар во ракомет нашите девојки го освоија второто место откако загубија во финалето од гимназијата „Нико Нестор“ од Струга со резултат 22:20. На нашите девојки им посакуваме успех на следните натпревари.