Општински натпревар во шах

На општинскиот натпревар во шах нашите ученици издоминираа, ги освоија првите три места и тоа: Константин Лушески 1 место, Никола Николовски 2 место и Стојан Велкоски 3 место. Навистина одличен резултат, БРАВО!