Нашите кошаркари го освоија третото место на регионалниот натпревар во кошарка

Денес во Кавадарци се одржа регионалниот натпревар во кошарка во кој екипата на Гимназија го освои третото место. Со резултат 46 : 44 нашето училиште ја победи екипата од Гостивар и со тоа го освои третото место.