Интервју на нашата директорка Светлана Велкоска

Директорката Светлана Велкоска во интервјуто за Охрид 1 ги објаснува наставните програми, новините на училиштето, наградите со кои се закитија нашите ученици годинава, како и плановите на раководниот тим. Погледнете го за да ги дознаете сите активности кои се тековни и следат во нашата Гимназија!