Охридската гимназијата домаќин на претставниците од Педагошкиот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола

March 2, 2024 0

На 29.02.2024 година, Охридската гимназијата беше домаќин на претставниците од Педагошкиот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола. Проф. д-р Љупчо Кеверески, Проф. д-р […]

Спортска поддршка за ретките!

February 26, 2024 0

Како поддршка на настанот организиран по повод февруари – Месецот на одбеллежување на ретките болести, нашите ученици со предметен проф. Наум Рилкоски беа дел од […]

Гимназијалците дел од проектот „Превенција од насилен екстремизам и радикализам кај млади“ на невладината организација „Жртва“

February 23, 2024 0

Ученици од нашата Гимназија, од втора и трета година се вклучија во проектот „Превенција од насилен екстремизам и радикализам кај млади“ на невладината организација „Жртва“ […]