Нашите професорки по хемија присуствуваа на обука на тема ,,Изготвување на маркетинг план и финансиски извештај на ученичка и училишна компанија”

March 4, 2023 0

Од 1-3 март во организација на Junior Achievement Macedonia беше организирана обука на тема ,,Изготвување на маркетинг план и финансиски извештај на ученичка и училишна […]

Резултати од општинскиот натпревар по хемија

March 2, 2023 0

Во петокот, 24.02. се одржа општинскиот натпревар по предметот хемија на кој нашите гимназијалци постигнаа одлични резултати. Учениците кои го продолжуваат натпреварувањето во регионални рамки […]

Регионален натпревар во одбојка

February 28, 2023 0

Нашите девојки учествуваа на регионалниот натпревар во одбојка одржан во Прилеп каде беа поразени во полуфиналето. Повеќе среќа следниот пат и успех во следните натпревари!