Посета на Градскиот театар во Охрид

October 4, 2022 0

Учениците од нашето училиште, заедно со учениците од другите средни училишта на 30.09 2022, го посетија охридскиот театар. Театарот организираше бесплатно гледање на театарската претстава […]

ЈАВЕН ОГЛАС – ПОКАНА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ

September 30, 2022 0

ЈАВЕН ОГЛАС – ПОКАНА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ 1. Договорен орган             назив: Општинско средно училиште „Св.Климент Охридски“ – Охрид             адреса: ул.Димитар Влахов бр.71, 6000 […]

Потпишан меморандум за соработка со Универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Aпостол Павле“

September 29, 2022 0

По покана на  Универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Aпостол Павле“ , во просториите на Универзитетот директорката при ОСУ„Св Климент Охридски“ , Светлана Велкоска […]