ГИМНАЗИЈА „ЗАОКРУЖИ“

November 3, 2023 0

Во спортската сала при СОСУ,,Св.Кирил и Методиј” денеска се одржаа општинските натпревари во кошарка во машка и женска конкуренција. Во првиот натпревар се сретнаа женските […]

Нашите професори и ученици во посета на Камените реки, Пелистер и археолошкиот локалитет Хераклеа

October 26, 2023 0

Во рамките на проектната активност по предметот Географија, предметниот професор Никола Тренески како организатор, заедно со професорките Славица Кичеец, Елизабета Левеска и Менка Ѓореска, со […]