No Image

Охридските гимназијалнци дел од победничките тимови на натпреварот за иновации и претприемнички вештини

December 22, 2017 0

Идејата за изработка на апликација која на купувачите ќе им овозможи при купување на електричните уреди да изберат производ кој троши најмалку енергија, го освои […]

No Image

Оглас за вработување 3/2017

December 14, 2017 0

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работните односи и член 20-г од Законот за вработените во јавниот сектор, Општинското средно училиште […]