No Image

Еразмус + : Заеднички проект на Охридската гимназија и гимназијата „Франц Миклошиќ“ од Љутомер, Словенија

May 4, 2018 0

Во рамки на програмата Еразмус +,како дел од проектот ,,Младите во акција”,нашето училиште ОСУ ,,Св.Климент Охридски”реализира посебен проект под наслов ,,Миграција и меѓукултурни односи.Носител на […]