No Image

Резултати од спроведената презентација и одбрана на проектните задачи од државната матура 2019/2020

April 8, 2020 0

Филозофија ТУКА Психологија ТУКА Англиски јазик ТУКА Биологија ТУКА Информатика ТУКА Ликовна уметност ТУКА Социологија ТУКА Економија; Менаџмент; Бизнис и претприемништво ТУКА Хемија ТУКА Латински […]