Интерен оглас за спроведување на Конкурсот за запишување ученци во I година во учебната 2021/2022 година – второ пријавување

June 21, 2021 0

Врз основа на член 42 од Законот за средно образование и Конкурсот за запишување на ученици во јавните средни училишта во учебната 2021/2022 година од […]