Матуранти генерација 2020/2021

August 11, 2021 0

Почитувани матуранти, напуштајќи го училиштето треба да ги направите најважните чекори во животот. Најдобрата благодарност за нас наставниците кои ја вршиме оваа племенита работа ќе […]