Гимназија го одбележува Светскиот ден на здравјето

April 7, 2022 0

Светски ден на здравјето — ден посветен на подигање на свеста за здравјето на луѓето ширум светот кој се одбележува на 7 април секоја година, под покровителство на Светската здравствена организација (СЗО). […]

Барање за прибирање понуди

April 5, 2022 0

1.         Поднесувач на барањето е ОСУ”Св.Климент Охридски” – Охрид. со адреса ул.Димитар Влахов бр.71 2.         Предмет на барњето: организирање на свечена матурска вечер за 187 […]