ЈАВЕН ОГЛАС – ПОКАНА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ

September 30, 2022 0

ЈАВЕН ОГЛАС – ПОКАНА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ 1. Договорен орган             назив: Општинско средно училиште „Св.Климент Охридски“ – Охрид             адреса: ул.Димитар Влахов бр.71, 6000 […]

No Image

Потпишан меморандум за соработка со Универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Aпостол Павле“

September 29, 2022 0

По покана на  Универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Aпостол Павле“ , во просториите на Универзитетот директорката при ОСУ„Св Климент Охридски“ , Светлана Велкоска […]