Нашето училиште, дел од образовниот проект за млади луѓе за светско наследство „Земете ја иднината во ваши раце“

September 27, 2023 0

И оваа година, нашето училиште е дел од образовниот проект за млади луѓе за светско наследство „Земете ја иднината во ваши раце“, финансиран од Програмата […]

Rеализирана  Erasmus + завршната  мобилност во рамките на проектот 2022-1-PL01-SCH-000084734 „Trough Art and to Art- Theater of the Item“

September 21, 2023 0

За време на тридневната посета, предметните наставници Ирена Бачиќ и Славка Јанеска, заедно  со претставници од училиштата од Полска, Романија, Бугарија и Турција, присуствуваа на […]