Нашите професори и ученици во посета на Камените реки, Пелистер и археолошкиот локалитет Хераклеа

October 26, 2023 0

Во рамките на проектната активност по предметот Географија, предметниот професор Никола Тренески како организатор, заедно со професорките Славица Кичеец, Елизабета Левеска и Менка Ѓореска, со […]