Спортска поддршка за ретките!

February 26, 2024 0

Како поддршка на настанот организиран по повод февруари – Месецот на одбеллежување на ретките болести, нашите ученици со предметен проф. Наум Рилкоски беа дел од […]

Гимназијалците дел од проектот „Превенција од насилен екстремизам и радикализам кај млади“ на невладината организација „Жртва“

February 23, 2024 0

Ученици од нашата Гимназија, од втора и трета година се вклучија во проектот „Превенција од насилен екстремизам и радикализам кај млади“ на невладината организација „Жртва“ […]

Работилница „Потребите и предизвиците на средношколците“ во соработка со Младински центар

February 20, 2024 0

На ден 15.02.2024 (четврток) во училишната библиотека, учениците од втора и четврта година беа активни учесници на работилницата на тема „Потребите и предизвиците на средношколците“ […]