Среќен 8-ми Март

March 8, 2023 0

Драги дами, жени, мајки, кралици, девојки, ОСУ „Св. Климент Охридски“, ви го честита празникот на жената, како и секој друг следен ден годинава! Бидете среќни […]

Јавен оглас

March 2, 2023 0

Ј А В Е Н  О Г Л А С за намера за давање донација 2. За таа цел преку овој јавен оглас се повикуваат […]

Барање за прибирање понуди

February 23, 2023 0

ПРЕДМЕТ: Барање за прибирање понуди 1.         Поднесувач на барањето е ОСУ”Св.Климент Охридски” – Охрид. со адреса ул.Димитар Влахов бр.71 2.         Предмет на барњето: организирање на […]

Барање за прибирање понуди

February 23, 2023 0

ПРЕДМЕТ: Барање за прибирање понуди 1.         Поднесувач на барањето е ОСУ”Св.Климент Охридски” – Охрид. со адреса ул.Димитар Влахов бр.71 2.         Предмет на барањето: изработка на […]