No Image

Ученици од Гимназијата на едукативен семнинар во организација на Парламентарниот институт на Собранието на РМ

July 24, 2017 0

На покана на Парламентарниот институт кој е посебна организациона единица во службата на Собранието на Република Македонија кој функционира како ценатар за истражување, едукација и […]