No Image

Посета на гимназијата од градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков и раководителот на Секторот за образование Димитар Спасески

December 23, 2022 0

Денес во посета на нашата Гимназија беше градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков и раководителот на Секторот за образование Димитар Спасески. При посетата, градоначалникот Пецаков […]

No Image

Резултати од училишниот натпревар по Англиски јазик за учениците од прва и втора година

December 19, 2022 0

Во рамките на подготовките за учество на општински натпревари по различни предмети, во петокот беше одржан училишен натпревар по предметот англиски јазик за учениците од […]