Гимназијалците со успешна видео презентација учествуваа во Глобалната кампања за климатски промени на НАТО и нормално уште една награда!

March 30, 2023 0

Како дел од Глобалната кампања за климатски промени на НАТО, беше распишан конкурс за изработка на кратко видео во кое ќе бидат опфатени еколошки прашања […]

No Image

Kонкурс за учество во Еразмус+ проект

March 28, 2023 0

Во согласност со правилата од грантот за Проектот  2022-2-BE02-KA210-SCH000099135, Go green, include me in, кој е финансиски поддржан и спроведуван во рамките на Програмата Еразмус+ на […]

Семинар по математика-нашите ученици во друштво со универзитетски професори и студенти

March 28, 2023 0

На ден 17.3.2023 на Институтот за математика се одржа Шестиот семинар „Математика и примени“ со научно-популарни предавања од областа на теориската и применетата математика. На […]

Одлични резултати на нашите ученици на државниот натпревар по информатика – област програмирање

March 27, 2023 0

На 25.03.2023 на факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство во Скопје се одржа XXXIV државен натпревар по информатика – област програмирање. Нашите ученици постигнаа […]