No Image

Победи на машката и женската екипа на општинските натпревари во кошарка и пласман на регионалните натпревари!

October 25, 2022 0

На Општинските натпревари во кошарка организирани од Сојузот за училишни спортови, двете наши екипи, и машката и женската, остварија победи и се пласираа на регионалните […]