No Image

Планински марш на гимназијалците

July 24, 2017 0

Во рамки на проектната активност „планинарање“, ученици од ОСУ „Св. Климент Охридски“ под менторство на проф.Наум Јамандиев, учествуваа на планинарскиот марш на планината Галичица. Тие […]

No Image

Трета медиумска лабораторија во Охрид

July 24, 2017 0

Четириесетина ученици од охридската гимназија „Св. Климент Охридски“ учеа како се прави весник и како се пишуваат вести. Предавањето за основите на новинарството го реализираа […]