Јавен оглас

March 2, 2023 0

Ј А В Е Н  О Г Л А С за намера за давање донација 2. За таа цел преку овој јавен оглас се повикуваат […]

Регионален натпревар во одбојка

February 28, 2023 0

Нашите девојки учествуваа на регионалниот натпревар во одбојка одржан во Прилеп каде беа поразени во полуфиналето. Повеќе среќа следниот пат и успех во следните натпревари!

Работилница за кариерно советување

February 28, 2023 0

Нашето училиште активно зема учество во градењето иднината на своите ученици преку активности во интерес на нивната идна кариера. На 27.02 матурантите и дел од […]

Општински натпревар во шах

February 27, 2023 0

На општинскиот натпревар во шах нашите ученици издоминираа, ги освоија првите три места и тоа: Константин Лушески 1 место, Никола Николовски 2 место и Стојан […]

„Простувањето е најдобрата форма на љубовта. Само силните луѓе знаат да кажат извини, а само најсилните знаат да простат.“

February 26, 2023 0

„Згаснете ја омразата! Воопшто не може да се живее ако не се простува.“ Иво Андриќ Во духот на традицијата, како дел од празнувањето на празникот […]