„Секој заслужува да ја почувствува празничната магија“ – хуманитарна акција на Младинската заедница при Гимназијата

December 30, 2021 0

Под мотото „Секој заслужува да ја почувствува празничната магија“, Младинската заедница при Гимназијата ОСУ „Св. Климент Охридски“ – Охрид, раководена од страна на стручната служба […]

Трето место на 42-та МАКИНОВА 2021

December 30, 2021 0

Нина Стевоска и Горазд Блажески, ученици во II година при ОСУ „Св. Климент Охридски“, освоија Бронзен медал (III место) на Меѓународната изложба за иновации 42-ра […]